Det ligger næsten til højrebenet, at service fylder meget i Brørup Traktor- & Maskincenter, når en af firmaets ejere er en ægte maskinnørd. Den store tekniske viden og dygtige servicefolk er da også en af grundpillerne i vores maskincenter. Dertil kommer Ølgod Maskinforretnings lange tradition for at servicere områdets landmænd og entreprenører, så når du har behov for service. kan du trygt ringe til os.

 

Vores serviceaktiviteter ledes af værkførerne Kurt Eg i Brørup og Bjarne Kristensen i Ølgod. De planlægger arbejdet, men deltager også selv aktivt i opgaverne, når vores serviceeksperter løser opgaver i hele Danmark. Arbejdet udføres både på værkstederne og ude hos kunderne, hvor vores servicebiler dagligt kører mange km på landevejene. Med en placering i Brørup lige ved motorvej E20 er det hurtigt at komme rundt i hele Sydjylland, på Fyn eller hvor i Danmark, deres indsats er påkrævet. Og via værkstedet i Ølgod kan man hurtigt nå et stort område af Vestjylland.

Når vi er mange kunders foretrukne Deutz-Fahr servicepartner, skyldes det blandt andet værkfører og serviceekspert Kurt Eg. Han ved stort set alt om teknikken i alle Deutz-Fahr modeller og gør alt for, at kunderne hurtigt kan komme videre med arbejdsopgaverne. Teamet i Ølgod har også mange års erfaring med Deutz-Fahr, så kunderne i det område er også sikre på at få god service.