Det ligger næsten til højrebenet, at service fylder meget i Brørup Traktor- & Maskincenter, når en af firmaets ejere er en ægte maskinnørd. Den store tekniske viden og dygtige servicefolk er da også en af grundpillerne i maskinforretningen.

Vores serviceeksperter løser opgaver i hele Danmark. Arbejdet udføres både på værkstedet og ude hos kunderne, hvor vores servicebiler dagligt kører mange km på landevejene. Med en placering i Brørup lige ved motorvej E20 er det hurtigt at komme rundt i hele Sydjylland, på Fyn eller hvor i Danmark, deres indsats er påkrævet. Og via værkstedet i Ølgod kan man hurtigt nå et stort område af Vestjylland.

Når vi er mange kunders foretrukne Deutz-Fahr servicepartner, skyldes det blandt andet værkfører og serviceekspert Kurt Eg. Han ved stort set alt om teknikken i alle Deutz-Fahr modeller og gør alt for at kunderne hurtigt kan komme videre med arbejdsopgaverne.

Husk, garantien gælder stadig uanset hvem, der har udført servicen. Den skal blot udføres til tiden, efter fabrikkens forskrifter, med originale dele og servicebogen skal være stemplet.