”Skal vi starte for os selv?” Det spørgsmål havde vi overvejet flere gange, men det var aldrig rigtigt blevet til mere. Som så ofte før blev det en udefra kommende hændelse, der blev årsag til, at tanke blev omsat til handling. Vores arbejdsgiver valgte nemlig at skifte traktormærke, og så var vejen banet for etableringen af en maskinforretning med Deutz-Fahr i centrum. Navnet blev Brørup Traktor- & Maskincenter, og opgavefordelingen klar – Kurt skulle tage sig af alt det tekniske, mens Svend Aage håndterede salg, lager og administration. 

Vi startede op i lejede lokaler hos Deutz-Fahr Skandinavien i Vejen, men flyttede snart til Brørup. I opstarten drejede alt sig om salg og service af Deutz-Fahr produktprogrammet. Der var ansat én traktormekaniker, og vognparken bestod af én servicebil, så egnens landmænd kunne serviceres.
Her 25 år efter ejer og driver vi fortsat firmaet, og Deutz-Fahr er vores traktormærke. Opgavefordelingen er der ikke ændret på, men Steen Olesen er indtrådt i ejerkredsen, der er kommet mange nye ansigter på medarbejderlisten, flere mærker i produktmappen og også endnu en maskinforretning i form af Ølgod Maskinforretning

Priskonkurrencen er hård i vores branche. Derfor har vi i flere tilfælde skåret fordyrende mellemled væk og er selv begyndt at importere udvalgte produktgrupper som Mandam, Major, Schuitemaker, Claydon, Idrofoglia, Pronar, Emily, APV og flere andre. 

Ingen kender fremtiden, men med afsæt i vores første godt 25 år som maskinforretning, vores gode faciliteter, stabile medarbejdere og størrelse står vi godt rustet til fremtiden. Vi følger udviklingen nøje og er ikke bange for at tage de fremtidige udfordringer op, så vi fortsat kan drive en stabil forretning med afsæt i høj service og fair priser på maskiner, service og reservedele. En ting er sikker - Brørup Traktor- & Maskincenter, samt Ølgod Maskinforretning servicerer også vores kunder i fremtiden, for vi arbejder fokuseret på at udvikle os i takt med, at kundernes behov ændres, for vi vil være deres foretrukne partner og leverandør. 

Vores mål er helt enkelt at være dem, der dækker kundernes behov for traktorer, maskiner, redskaber, reservedele og service til FAIR PRISER! 

Svend Aage Jensen                   Kurt Eg                  Steen Olesen

Om Brørup Traktor- & Maskincenter ApS