Deutz-Fahr serie 5 - BTMC
BTMC - Deutz-Fahr serie 5

Deutz-Fahr Serie 5 er meget bred. Der findes fleksible allround-traktorer i alle prisklasser, så uanset om du har brug for en helt enkel traktor til dit fritidslandbrug eller en ultralet traktor med trinløs transmission og højtydende hydraulikudrustning til krævende opgaver, så kan vi finde den.

Ring til os, når du skal have en fair pris på en traktor i 100 hk-klassen.

Deutz-Fahr serie 6 - BTMC
BTMC - Deutz-Fahr serie 6

Når du har behov for en bundsolid, brugervenlig og driftsøkonomisk traktor til en fair pris, så kig på 6-serien fra Deutz-Fahr. Traktorerne kan leveres med 3 forskellige transmissionstyper. TTV, PowerShift og den fantastiske RCshift.  Med separat hydraulikpumpe til styretøjet er Deutz-Fahr Serie 6 en smidig traktor med frontlæsser, så fordelene er utallige

Deutz-Fahr serie 7 - BTMC
BTMC - Deutz-Fahr serie 7

Deutz-Fahr Agrotron Serie 7 er tæt på at være den perfekte traktor i klassen. Utrolig smidig og kraftfuld med suveræne kørselsegenskaber på mark og landevej – og så ser den også godt ud. Kabinen tilbyder komfort i særklassen, instrumenteringen er i topklasse og den er spækket med gennemtænkte detaljer. F.eks. er frontliften konstrueret, så redskaberne holdes tæt til traktoren og vægtfordeling optimeres – en lille detalje med stor betydning. 

Deutz-Fahr serie 9 - BTMC
BTMC - Deutz-Fahr serie 9

Udviklingsafdelingen var længe om at færdiggøre Deutz-Fahr Serie 9, men nu er den her, og det har været ventetiden værd. Resultatet blev en effektiv traktor med op til 236 hk, 210 l/min. hydraulik og en imponerende løftekapacitet på 12 tons i bagliften og 5 tons i front, så uanset hvor stort et såsæt, du vil køre med, skal den nok levere den nødvendige power.