Ølgod Maskinforretning bygger på mange års lokal salg- og service af traktorer, landbrugsredskaber og småmaskiner til folk med grønne fingre og jord under neglene. Oprindelidt hed virksomheden Ole Jakobsen Maskinforretning, men ændrede navn til Ølgod Maskinforretning efter, at stifterens enke Grethe Jakobsen i 2016 solgte virksomheden til Svend Aage Jensen og Kurt Eg fra Brørup Traktor- & Maskincenter. Ejerkredsen er i 2019 udvidet med Steen Olesen, der også er forretningens daglige leder. 

Ølgod Maskinforretning har fokus på at servicere de lokale kunder, men løser serviceopgaver i et stort område, for kunderne har fundet ud af, at serviceteamet har stor ekspertise i f.eks. Deutz-Fahr.

Produktpaletten i salgsafdelingen er i grove træk identisk med den fra Brørup Traktor- og Maskincenter, dog varetages salget af både Claydon og BVL fra Ølgod. På butikssiden har Ølgod Maskinforretning endnu mere at tilbyde i en stor og velassorteret butik med beklædning, håndværktøj og småmaskiner til hele denne grønne sektor. Her er både private og erhvervskunder velkomne. 


Bjarne Kristensen er værkfører i Ølgod Maskinforretning. Han leder værkstedsteamet og sørger for, at kunderne altid er godt kørende uanset farven på maskinerne, for her er ingen teknikere begrænsede til ét mærke.

Ølgod Maskinforretning - I vores butik er både private og erhvervsdrivende velkomne.
Ølgod Maskinforretning - I vores butik er både private og erhvervsdrivende velkomne.


I vores butik er både private og erhvervsdrivende velkomne. Vi tilbyder alle et bredt sortiment af forbrugsartikler, håndværktøj og småmaskiner til haven, de grønne områder og landbrugets mange daglige gøremål.

Ølgod Maskinforretning - Steen Olesen står for salget.
Ølgod Maskinforretning - lokal forankret med tradition for god service og fair priser. Steen Olesen står for salget.


Steen Olesen står for salget. Han ser det som sin opgave at udbrede kendskabet til alle vores maskinløsninger og finde lige netop den traktor eller det redskab, kunden får mest glæde af – og til en fair pris.